Acest articol te va indruma cum sa redirectionezi persoane care iti viziteaza site-ul la o alta adresa URL.

Instrumentele de redirectionare (redirection tools) din cPanel sunt create cu o interfata de baza pentru a adauga cele mai comune tipuri de redirectionare.
Instructiunile de redirectionare sunt defapt adaugate intr-un fisier .htaccess in directorul virtual al domeniului in cauza.

Autentifica-te in cPanel
In sectiunea Domains, click pe pictograma Redirects.

domains-redirects

Redirectionarea este cel mai bine configurata dupa adaugarea unui domeniu Alias sau Addon.

In acest exemplu, vom redirectiona orice pagina spre http://www.maghost.ro sau http://maghost.ro pe aceeasi pagina http://www.domeniulmeu.ro.
  • Exemplu: http://maghost.ro/suport.html sa fie redirectionat catre http://domeniulmeu.ro/suport.html.

redirects-page

  • Type: alege Permanent (301)
  • https?://(www.)?: alege domeniul care ai vrea sa fie redirectionat, sau daca vrei ca toate domenile tale sa fie redirectionate alege **All Public Domains**.

Al doilea camp (cu simbolul /) il poti lasa gol; cu exceptia cazului in care doresti sa redirectionezi o anumita pagina. In acest caz sa nu bifezi casuta Wild Card Redirect. 

  • Redirects to: introdu URL-ul catre care sa fie directionat. Daca redirectionezi un domeniu intreg, introdu URL-ul de baza; exemplu: http://www.noulmeusite.ro. 
  • www. redirection: bifeaza optiunea Redirect with or without www.
  • Wild Card Redirect: bifeaza aceasta casuta daca doresti sa redirectionezi fiecare resursa de la un domeniu la altul. Exemplu:http://www.maghost.ro/contact.html spre http://www.maghost.com/contact.html.

Click pe butonul Add pentru a adauga redirectionarea. 

Was this answer helpful? 5 Users Found This Useful (182 Votes)