Introducere

Acest articol detaliaza limitele impuse in grila de email pentru a se asigura ca email-ul functioneaza cat mai eficient posibil.

Limite

Grila impune urmatoarele limitari de dimensiune pe toate email-urile de intrare si de iesire:
  • Prin intermediul clientului local de email: total 25MB, incluzand mesaje si atasamente.
  • Prin webmail: total 10MB, incluzand mesaje si atasamente; 2MB limita/atasament.


Nota importanta despre dimensiunile atasamentelor de email:

Atasamentele pot deveni mult mai mari decat dimensiunea fisierelor originale. Acest lucru se datoreaza codificari folosite de catre serverele de email la trimiterea informatilor care nu sunt pe baza de text. Toate atasamentele sunt afectate de acest proces, inclusiv fisierele de procesare de text, cum ar fi .doc sau .docx. Acest lucru inseamna ca un fisier care pe hard disk-ul computerului este de numai 2MB ar putea deveni semnificativ mai mare odata ce este incarcat, ceea ce insemna ca ar depasi limita de 2MB a atasamentului de webmail.

Simptome

In cazul in care incerci sa trimiti un email care depaseste aceste limite, este posibil sa primesti un mesaj asemanator cu cele de mai jos:

  • Server Response: '552.5.2.3 Message exceeds maximum fixed size (10485760)'
  • Your message has size 137MB, which exceeds 25MB, the maximum allowed by the server.

 

Trimiterea fisierelor de mari dimensiuni

In cazul in care ai nevoie sa trimiti fisiere mari, utilizeaza FTP pentru a incarca fiserul pe server, apoi da share la link. Tot odata, poti proteja prin parola directorul unde incarci fisierul, pentru a-l pastra privat.

?האם התשובה שקיבלתם הייתה מועילה 16 משתמשים שמצאו מאמר זה מועיל (566 הצבעות)